JORNADES PER A L’EXCEL·LÈNCIA
6_i_7_d’octubre

Quin futur volem per al Pirineu?


CONTACTE:
Informació General
info@jornadesperalexcellencia.cat

Secretaria
administracio@jornadesperalexcellencia.cat

Allotjament

OFICINA DE TURISME: 973 62 63 45

Poliesportiu d’Esterri d’Àneu
Plaça de la Closa, s/n
25580 ESTERRI D’ÀNEU

<We_can_help/>

What are you looking for?

Presentació de la 8a edició de les Jornades per a l’excel·lència

  • Durant la roda informativa es donaran a conèixer els ponents d’aquesta edició i les novetats previstes per aquesta edició dedicada íntegrament a l’educació com a clau del futur.
  • El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, l’alcalde d’Esterri d’Àneu, Pere Ticó, i el president de l’Associació Jornades per a l’excel·lència, Jesús Montoliu, atendran els mitjans de comunicació.

Els models formatius i l’educació com a clau del futur centraran, enguany, les Jornades per a l’excel·lència a Esterri d’Àneu, en una edició que combinarà el format presencial amb el digital i en el qual participaran una vintena de ponents de primer nivell. El dijous, 22 de juliol, a les 10.00 hores, a la Diputació de Lleida, es donaran a conèixer les principals novetats d’aquesta vuitena edició i s’anunciaran els noms dels professionals i representants institucionals que protagonitzaran una cita que s’ha consolidat ja com a punt de trobada de referència per a les comarques de muntanya i també per al conjunt del territori.

Durant la roda informativa, Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida, Pere Ticó, alcalde d’Esterri d’Àneu, i Jesús Montoliu, president de l’Associació Jornades per a l’excel·lència, explicaran tots els detalls d’aquesta edició que tindrà lloc a l’octubre i que es proposa abordar el paper de l’educació en la societat del futur des d’una mirada àmplia i transversal.

Presentació de la 8a edició de les Jornades per a l’excel·lència

Dia: 22 de juliol de 2021

Hora: 10.00 h

Lloc: Diputació de Lleida. Carrer del Carme, 26, 25007 Lleida

Ponents:

  • Il·lm Sr. Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida
  • Il·lm Sr. Pere Ticó, alcalde d’Esterri d’Àneu
  • Sr. Jesús Montoliu, president de l’Associació Jornades per a l’excel·lència