JORNADES PER A L’EXCEL·LÈNCIA
6_i_7_d’octubre

Quin futur volem per al Pirineu?


CONTACTE:
Informació General
info@jornadesperalexcellencia.cat

Secretaria
administracio@jornadesperalexcellencia.cat

Allotjament

OFICINA DE TURISME: 973 62 63 45

Poliesportiu d’Esterri d’Àneu
Plaça de la Closa, s/n
25580 ESTERRI D’ÀNEU

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Talent 2022

Escola La Closa
Esterri d’Àneu

L’Escola ha participat en la IX edició de les Jornades per a l’excel·lència on el tema ha estat la salut mental, parlant de salut i emocions amb els infants, per tal d’entendre que tenir salut és tenir benestar físic, mental, social i també emocional.

La ment està feta de desitjos, emocions, sentiments, records, pensaments i s’alimenta de les coses que fem el dia a dia, com jugar, conversar, ajudar als altres, estimar i deixar-nos estimar.

Els alumnes de l’escola han barrejat l’art amb les emocions. Els infants més petits han treballat les emocions amb música i amb el conte de El monstre de colors i també han realitzat la seva pròpia escultura de les emocions.

Els infants de primària shan inspirat amb l’artista japonès Yoshitosi Kanemaki, que ens vol fer pensar sobre les emocions humanes. Aquest artista talla escultures de fusta surrealistes on diverses figures-que representen la mateixa persona, es fusionen. Cada cicle ha escollit una obra d’aquest autor i ha fet la seva pròpia interpretació.

Us convidem a veure treballs realitzats els treballs realitzats per tot l’alumnat i el procés creatiu.