JORNADES PER A L’EXCEL·LÈNCIA
6_i_7_d’octubre

Quin futur volem per al Pirineu?


CONTACTE:
Informació General
info@jornadesperalexcellencia.cat

Secretaria
administracio@jornadesperalexcellencia.cat

Allotjament

OFICINA DE TURISME: 973 62 63 45

Poliesportiu d’Esterri d’Àneu
Plaça de la Closa, s/n
25580 ESTERRI D’ÀNEU

<We_can_help/>

What are you looking for?

Image Alt

Edició 2016

Jornades_Excel·lència_2016

Infraestructures i comunicacions: la porta al futur

Les infraestructures i comunicacions són clau en el manteniment del territori i de la seva història i, a més, defineixen els pilars bàsics per a la construcció d’un futur sòlid per a les properes generacions.

El país necessita reflexionar sobre la gestió del seu futur amb paràmetres de riquesa sostenible. Els elements que ens permeten prendre decisions respectuoses amb l’entorn tenen dimensió humana i natural (aigua, fauna i natura).

Els territoris necessiten posicionar-se millor al món. La capacitat de construir una realitat social, econòmica i cultural adaptada als nous reptes cal que sigui una de les tasques més importants. Quines són aquestes realitats futures? Com ens hi posicionem? Quina és la contribució personal i institucional necessària?

El posicionament estratègic del territori davant de la gestió ètica i responsable de l’aigua pot ser un motor de creixement sostenible.

motivacions_reptes

És una falta de respecte que algú que viu en un territori de muntanya no pugui tenir les mateixes oportunitats que qui viu en una ciutat.

Ponents / Participants

Sorry, no posts matched your criteria.
Jornades per a l'excel·lència Esterri d'Àneu esdeveniment, edicions

VEURE TOTES LES EDICIONS