JORNADES PER A L’EXCEL·LÈNCIA
30_de_setembre_i_1_d’octubre

Fora estigmes! La salut mental al Pirineu


CONTACTE:
Informació General
info@jornadesperalexcellencia.cat

Secretaria
administracio@jornadesperalexcellencia.cat

Allotjament

OFICINA DE TURISME: 973 62 63 45

Poliesportiu d’Esterri d’Àneu
Plaça de la Closa, s/n
25580 ESTERRI D’ÀNEU

<We_can_help/>

What are you looking for?

Image Alt

Què ens motiva?

Les Jornades esdevenen una cita de referència en l’agenda de qualsevol professional que vulgui desenvolupar els valors d’excel·lència professional que es promouen.

Amb un estil proper i reflexiu, es presentaran al participant enfocaments i punts de vista diversos que, integrats, permetran millorar i avançar en la recerca de l’excel·lència personal.

Els diferents angles de visió i components d’aquesta excel·lència seran el fil conductor d’aquest projecte apassionant que va començar el 2014 amb la voluntat de ser un esdeveniment únic i de referència per als professionals del nostre país.

Perfeccionament professional

Millora professional a través de l'experiència d'altres que permet obtenir nous enfocaments per assolir reptes de formes diferents. Durant l'esdeveniment creem les circumstàncies que fomenten un ambient de negocis i de xarxa que esdevé clau per generar oportunitats de negoci.

Factors de competitivitat

A través de les ponències i taules rodones, professionals de primer nivell ens donaran les claus dels factors de competitivitat perquè de forma fàcil i senzilla els puguem aplicar als nostres negocis i projectes.

Motivació

Mentalitat positiva i entusiasta. A través de ponències dinàmiques i reflexions inesperades, estimulem la creació; d'una mentalitat positiva i entusiasta que augmenta la motivació; del professional per emprendre amb força els reptes del futur.

Inspiració

Factors d'inspiració... De l'experiència i bagatge professional dels ponents extraurem els factors d'inspiració que ens ajudaran a estimular i motivar el nostre entorn per tirar endavant en un ambient cada cop més complex.

Relacions

Creació de sinergies i relacions... La barreja de professionals que desenvolupen la seva activitat dins i fora de les comarques de muntanya estimula la creació de sinergies i relacions, que són de molt valor més enllà de les jornades.

Divulgació

Divulgar els seus valors... Aquest esdeveniment és un gran aparador per a tots aquells professionals i empreses que volen divulgar els seus valors, i poder així crear oportunitats de treball i/o negoci.

Promoció turística

Qualitat en l'àmbit de muntanya... La creació d'esdeveniments de qualitat en l'àmbit de muntanya és la forma més efectiva de transmetre els nostres valors, capacitats i forma de viure als diferents sectors econòmics.

COMITÈ ORGANITZADOR

Jesús Montoliu
President

Anna Montoliu
Secretària

Marta Guillén
Tresorera

Rosa Brau
Vocal

Marc Palobart
Vocal

Edna Tarrado
Vocal

COMITÈ DE GOVERN

Maria Reig
Josep Puxeu
Mònica Casabayó
Joan Oliveras
Josep Maria Tarragó
Andreu Jordi

Amb el nostre etern agraïment perquè
han estat i sempre seran part de la nostra història :

Annabel Amat, Noemí Riudor i Marc Guillén

En memòria de :

Antonio Asensio i Antoni Franco