JORNADES PER A L’EXCEL·LÈNCIA
6_i_7_d’octubre

Quin futur volem per al Pirineu?


CONTACTE:
Informació General
info@jornadesperalexcellencia.cat

Secretaria
administracio@jornadesperalexcellencia.cat

Allotjament

OFICINA DE TURISME: 973 62 63 45

Poliesportiu d’Esterri d’Àneu
Plaça de la Closa, s/n
25580 ESTERRI D’ÀNEU

<We_can_help/>

What are you looking for?

Image Alt

Què ens motiva?

Les Jornades són una cita de referència per a totes aquelles persones que vulguin compartir els valors de millora personal i professional que es promouen.

Amb un estil proper i reflexiu, es presenten al participant enfocaments i punts de vista diversos que, integrats, permetran avançar en el desenvolupament de les seves competències.

Els temes tractats des de diferents angles seran el fil conductor de les Jornades.

Aquest projecte apassionant va començar l’any 2014 amb la voluntat de ser un esdeveniment de referència per a totes aquelles persones interessades en el desenvolupament dels territoris de muntanya.

Perfeccionament i millora

Amb vocació transformadora, i tenint present la complexa realitat global, volem contribuir a un món millor, més just, sostenible i igualitari. L’intercanvi d’experiències i expertesa vol promoure
la superació de nous reptes, tot revisant el present i repensant el futur.

Factors de desenvolupament

Per mitjà de les ponències i taules rodones, persones amb un bon coneixement dels territoris de muntanya, i professionals experts de diferents àmbits, ens donaran les claus dels factors de
desenvolupament. Les reflexions resultants es poden considerar en el disseny de nous projectes.

Motivació

Fomentar la reflexió i l'anàlisi entre els participants sobre les idees presentades a les ponències i taules redones. Aquesta motivació es concreta en diversos productes finals: propostes als diferents agents polítics amb capacitat de decisió, projectes als centres educatius, i propostes adreçades a la societat civil.

Inspiració

De l'experiència i bagatge professional dels ponents extraurem els factors d'inspiració que ens ajudaran a estimular i motivar el nostre entorn per tirar endavant en un ambient cada cop més complex.

Sinergies i relacions

La diversitat de participants que desenvolupen la seva activitat dins i fora dels territoris de muntanya estimula la creació de col·laboracions i relacions, que són de molt valor més enllà de les Jornades.

Divulgació

Volem divulgar els valors d’aquest esdeveniment a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials amb l’objectiu d’arribar a un major nombre de persones i entitats.

Promoció social i econòmica

Col·laborar en projectes de diferents sectors adreçats a fomentar la millora dels serveis, la reactivació econòmica i la dinamització de l’ocupació. Promoure esdeveniments per a retenir talent i evitar
el despoblament dels territoris de muntanya.

COMITÈ ORGANITZADOR

Jesús Montoliu
President

Anna Montoliu
Secretària

Marta Guillén
Tresorera

Rosa Brau
Vocal

Pilar Farré
Vocal

Tania Fidalgo
Vocal

Marc Palobart
Vocal

COMITÈ DE GOVERN

Maria Reig
Josep Puxeu
Mònica Casabayó
Joan Oliveras
Josep Maria Tarragó
Andreu Jordi

Amb el nostre etern agraïment perquè
han estat i sempre seran part de la nostra història :

Edna Tarrado, Annabel Amat, Noemí Riudor i Marc Guillén

En memòria de :

Antonio Asensio i Antoni Franco