JORNADES PER A L’EXCEL·LÈNCIA
6_i_7_d’octubre

Quin futur volem per al Pirineu?


CONTACTE:
Informació General
info@jornadesperalexcellencia.cat

Secretaria
administracio@jornadesperalexcellencia.cat

Allotjament

OFICINA DE TURISME: 973 62 63 45

Poliesportiu d’Esterri d’Àneu
Plaça de la Closa, s/n
25580 ESTERRI D’ÀNEU

<We_can_help/>

What are you looking for?

El paper dels joves al Pirineu centrarà les Jornades per a l’excel·lència d’enguany

“Joventut al Pirineu. Projecte vital i professional” és el lema de la nova edició que se celebrarà el 4 i 5 d’octubre a Esterri d’Àneu.

L’objectiu de l’organització és oferir espais de reflexió i debat, però fomentant la implicació i participació dels nois i noies del Pirineu.

El títol de les Jornades per a l’excel·lència d’enguany és “Joventut al Pirineu. Projecte vital i professional”. El lema definit per l’organització descriu clarament que l’objectiu d’aquesta onzena edició serà reflexionar y debatre sobre els problemes, inquietuds, reptes i propostes de futur dels joves al Pirineu.

A més, la voluntat és fomentar la implicació i participació directa de les noies i nois en la preparació i desenvolupament i en aquesta línia ja es treballa per incorporar entitats, col·lectius i professionals experts en l’àmbit de les polítiques juvenils i als propis protagonistes de les properes Jornades per a l’excel·lència.

Aquestes se celebraran a Esterri d’Àneu els dies 4 i 5 d’octubre i, com en els darrers anys, es preveu una jornada a Andorra, consolidant la col·laboració del govern d’aquest país pirinenc. Com a novetat, es treballa amb el Conselh Generau per celebrar també a la Val d’Aran un acte vinculat a les Jornades per a l’excel·lència.

 

 

👉 Coneix les edicions anteriors

👉 I segueix-nos a:

@jornadesperalexcellencia

@jornades-per-a-excellencia

@jornadesperalexcellencia