JORNADES PER A L’EXCEL·LÈNCIA
6_i_7_d’octubre

Quin futur volem per al Pirineu?


CONTACTE:
Informació General
info@jornadesperalexcellencia.cat

Secretaria
administracio@jornadesperalexcellencia.cat

Allotjament

OFICINA DE TURISME: 973 62 63 45

Poliesportiu d’Esterri d’Àneu
Plaça de la Closa, s/n
25580 ESTERRI D’ÀNEU

<We_can_help/>

What are you looking for?

Trobades participatives per impulsar el debat entre els joves del Pirineu

“Joventut al Pirineu. Projecte vital i professional”, títol de les Jornades per a l’excel·lència d’enguany

Les Jornades per a l’excel·lència promouen una sèrie de trobades participatives per conèixer l’opinió dels joves i impulsar la seva participació i així poder donar veu a les seves inquietuds i debatre les conclusions extretes a les Jornades que se celebraran els dies 4 i 5 d’octubre a Esterri d’Àneu i que enguany estan dedicades a la joventut.

La primera sessió se celebrarà aquest dijous, 23 de maig, al Centre Cívic de Sort a les 18.00 hores. L’oficina Sobirà Jove del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i les Jornades per a l’excel·lència organitzen aquesta trobada. L’objectiu és congregar al màxim nombre de noies i nois d’entre 18 i 35 anys per constituir un grup de treball dedicat a aportar debat, reflexions i propostes de futur sobre oci, cultura i teixit associatiu. Les conclusions i suggeriments s’incorporaran a les Jornades per a l’excel·lència.

Per a la propera setmana, s’han convocat dues sessions participatives per tractar la retenció del talent i la fixació dels joves als territoris de muntanya. El dimecres 29 de maig a la Sala Immaculada de la La Seu d’Urgell i el dijous, 30 de maig, a la sala del teatre del Poliesportiu Els Til·lers de Sort, de les 11.00 a les 12.00 del matí. En aquest cas l’organització és a càrrec de l’Oficina Tècnica de Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran de la Diputació de Lleida en col·laboració amb les Jornades per a l’excel·lència i el Mecanisme de Descoberta d’Oportunitats de la Generalitat de Catalunya.

 
>> ENLLAÇ D’INSCRIPCIÓ GRATUÏTA
 

El títol de les Jornades per a l’excel·lència d’enguany és “Joventut al Pirineu. Projecte vital i professional”, que descriu clarament que la finalitat d’aquesta onzena edició serà reflexionar i debatre sobre els problemes, inquietuds, reptes i propostes de futur dels joves al Pirineu.

Com demostren aquestes trobades participatives, la voluntat és fomentar la implicació i participació directa de les noies i nois en la preparació i desenvolupament de les Jornades. Aquestes se celebraran a Esterri d’Àneu els dies 4 i 5 d’octubre i, igual que els darrers anys, es preveu una sessió a Andorra, consolidant la col·laboració del govern d’aquest país pirinenc, i es treballa amb el Conselh Generau per celebrar també a la Val d’Aran un acte vinculat a les Jornades per a l’excel·lència.