JORNADES PER A L’EXCEL·LÈNCIA
6_i_7_d’octubre

Quin futur volem per al Pirineu?


CONTACTE:
Informació General
info@jornadesperalexcellencia.cat

Secretaria
administracio@jornadesperalexcellencia.cat

Allotjament

OFICINA DE TURISME: 973 62 63 45

Poliesportiu d’Esterri d’Àneu
Plaça de la Closa, s/n
25580 ESTERRI D’ÀNEU

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Política de privacitat

Mitjançant la pàgina web d’Associació Jornades per a l’Excel·lència a l’Alta Muntanya no es recull cap dada personal sense el seu consentiment, ni se cedeix a tercers. Totes les dades facilitades per vostè a través d’aquesta pàgina seran tractades amb estricta confidencialitat.

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?

El responsable del tractament de les dades és l’Associació Jornades per a l’Excel·lència a l’Alta Muntanya, amb CIF: G25797317.

Amb quina finalitat es tractarà les seves dades personals?

A l’Associació Jornades per a l’Excel·lència a l’Alta Muntanya, tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar els seus dubtes i consultes i la prestació dels serveis conseqüència d’aquestes. Igualment s’utilitzarà la informació per facilitar als interessats, ofertes de productes i serveis del seu interès.

Per quant temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran el temps necessari per atendre la seva consulta, dubte o mentre es mantingui la relació mercantil conseqüència d’aquesta, no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat o durant el termini mínim exigible per raons legals.

Quina és la legitimació pel tractament de les seves dades?

La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment exprés de l’interessat i l’execució de la contractació dels serveis sol·licitats, així com totes  les tasques administratives i financeres associades. La informació en possessió d’Associació Jornades per a l’Excel·lència a l’Alta Muntanya és necessària i obligatòria per l’execució d’aquests serveis contractats.

L’oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se li va sol·licitar en el seu moment, sense que la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució dels serveis contractats.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Les dades que ens facilita no seran comunicades a terceres empreses, a no ser que la seva consulta es derivi en una relació comercial. En aquest cas es comunicaran a l’empresa encarregada del tractament de la informació administrativa, comptable i fiscal, i a aquells organismes públics amb els quals existeix una obligació legal.